Støtteforeningens beretning 2014

Støtteforeningens beretning 2014

Igen i år lykkedes det boldklubbens støtteforening at holde deres generalforsamling i fuldstændig anonymitet. Kun en deltager udover bestyrelsen. Til tros for anonymiteten lykkedes det igen i 2014 at uddele mere end 60.000 kr i tilskud til klubbens hold. Læs beretningen i artiklen.

Rosenhøj Boldklubs Støtteforening

Bestyrelsens beretning for 2014

Igen i år lagde vi ud med vores blok i genbrugshallen den første lørdag i april.

Der ligger et stort stykke arbejde inden salgsdagen, nemlig 4-5 uger med afhentning, minimum 2 gange om ugen på genbrugspladsen, og nogle gange flere ture på samme dag. Privat afhentning forekommer også, så der er nok at se til. Afhentning er den ene del, men placering af effekterne så optimalt som muligt, er noget der i den grad kræver arbejdstimer. Selve salgsdagen er kronen på værket, og det stormløb der er den første time, er et kapitel for sig selv, men salg og kundetilfredshed afspejler om vi

har ramt noget fornuftigt, og det er vigtigt fordi vi er en brik i et større spil.

Rent økonomisk går det fremad, og det er en fornøjelse hver gang en rekord bliver slået, for det kan ses på bundlinien for alle foreninger. Det siger sig selv, at bestyrelsen ikke kan klare dette alene (min. 20 personer) så en stor tak til de personer,

som vil bruge deres tid på at hjælpe os.

Igen i år havde RB arrangeret et ungdomsstævne på Avedøre Stadion, hvor støtteforeningen fik tilbudt at stå for forplejningen. Erfaringer fra tidligere år slår mere og mere igennem, og selv de mennesker der har glemt at tage penge med bliver ramt, for MobilPay var til stede og telefonen glemmer de ikke. Selvom der var lidt færre hold i år, så var der en pæn indtægt. Tilrettelæggelse, indkøb og afvikling er nok en forlænget weekend i august som man husker, om ikke andet så gør bentøjet det - rigtig godt gået. Man kan desværre ikke forudse alt, men nogle mente til vores uheld, at de havde lige så meget brug for grillen som os, for i hvert fald forsvandt den. Hvis vi får tilbudt stævnet i 2015 må vi jo tage den derfra.

Salg af julekalendere måtte desværre opgives, da det netværk som før har været til stede med fordeling og afregning ikke længere fysisk var der. Bestyrelsen vil i løbet af foråret sondere mulighederne for om der er basis for at genoptage et salg.

Vores 3 bankospil på Risbjerggård var igen i år en hyggelig affære, med en god fast skare af spillere som trodser vejret og møder op. Det kan være svært at gennemskue hvor mange fra RB der dukker op, men vi påskønner at de der kommer holder fast for sammen med alle de andre mennesker, bliver det til nogle hyggelige timer på en søndag eftermiddag. Det kræver en hel del at få det op at stå, men det er jo i gode hænder, derfor skal der lyde en stor tak til de hjælpere der var på, da der var lidt mandefald i år af diverse årsager.

Sidst på sæsonen havde støtten et møde med bestyrelsen fra RB noget der har været et ønske et stykke tid. Begge parter arbejder for den samme sag, så det kan kun være en fordel at man engang imellem får en sludder sammen, da der helt sikkert vil være nogle ting som gør hverdagen nemmere.

Indtægter er lige præcis det støtten arbejder for, men pengene skal jo også ud og gøre gavn. Det er derfor dejligt at vi i år har støttet med over 72.000,00 kr. til en masse hold der forhåbentlig er blevet en oplevelse rigere, samt rykket tættere sammen socialt hvad enten om de har været i Berlin – Prag – Holland eller et eller andet sted i gode gamle Danmark.