Sponsor - Information

Sponsor Information

Historie

Rosenhøj Boldklub blev grundlagt i 1966 og har siden udklækket utallige talenter som vi idag ser eller har frydet fodboldspillet med i både ind-og udland, blot for at nævne nogle få kan nævnes Daniel Agger, Michael Krohn-Dehli, Martin Spelmann, Kasper Lorentzen, Kim Christensen, Martin og Michael Johansen og mange flere.

Klubben har idag mere end 600 ungdomsspillere, 90 seniorer, og ikke færre end 50 frivillige trænere og ledere. Derudover støttes klubbens arbejde via en uvurderlig Støtteforening.

Sponsorer vi behøver støtten

Det er ingen hemmelighed at forenings klubber i den grad er afhængige af støtte bidrag, sponsorer mv. ikke kun fra klubbernes nærmiljø men også erhvervslivet. Godkendte fodboldklubber modtager naturligvis kontingent fra klubbens medlemmer og kommunalt tilskud, men hvilket desværre langt fra dækker de mange omkostninger der er ved at drive en fodboldklub og de mange omkostninger der er ved at udvikle klubbernes glade og entusiastiske fodbold drenge og piger.

Rosenhøj Boldklub er ingen undtagelse - det koster penge at få de rette trænere, at uddanne vore trænere, at tilbyde klubbens spillere en Talentudvikling (Talentfabrikken), det koster penge at give spillere oplevelsen af en træningslejr i Jylland, at tage på tur til Udlandet, at få en regnjakke eller blot at arrangere en fælles udflugt.

Klubben har mange trofaste frivillige og dem er vi stolte af, men for den bedste udvikling og de bedste rammer er sponsorer og støttebidrag så altafgørende.

Hjælp os med at de ”grønne” får de bedste vilkår – alle bidrag gør en forskel.

Sponsorer - fradrag mv.

Moms fradrags muligheder:

Da Fodboldklubber og foreninger generelt (oftest) ikke er momspligtige er der desværre ikke moms fradrag på selve sponsoratet. Rosenhøj Boldklub er omfattet af momslovens §13 Stk. 1 (fritaget for moms)

Skattemæssige fradrags muligheder:

Et sponsorat fra din virksomhed til Rosenhøj Boldklub er 100% skattemæssigt fradragsberettiget og giver et driftsmæssig fradrag enten som støttebidrag eller sponsorat ekskl. moms.

Lovpligtig faktura:

Rosenhøj Boldklub udfærdiger en faktura til Virksomheden (gyldigt CVR oplyses) pålydende sponsoratets størrelse, fakturabeskrivelse omfatter den eksponeringsaftale der er lavet mellem Sponsor og Klubben som understøtter sponsoratet eksempelvis: Logo eksponering hjemmeside, firmalogo på Trøjer eller andet udstyr.

Sponsor aftale:

Der udfærdiges til hvert sponsorat en kontrakt(aftale) hvor det samlede indhold af sponsoratet fremgår.

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Billede

Billede