Michel Jørgensen – Trækker sig som ungdomsformand

1. november 2015, 18.22

Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen tirsdag aften (d. 26. oktober 2015) fik meddelelse om, at Michel Jørgensen ønsker at trække sig som ungdomsformand med øjeblikkelige virkning. Michel har af personlige årsager behov for en pause fra alt bestyrelsesarbejde, både hvad angår hans arbejde i Rosenhøj Boldklub samt flere af de professionel bestyrelsesposter han bestrider.

Michel har båret 3 store kasketter (Ungdomsformand, Cheftræner og Ansvarlig for sponsorudvalget) her i klubben gennem lang tid og vi er glad for, at Michel kun lægger den ene post fra sig.

Bestyrelsen vil gerne takke Michel for den kæmpe indsats, han har ydet på posten som ungdomsformand. Du har via dit mod, din fight, dine visioner fået flyttet grænserne for ungdomsarbejdet i Rosenhøj Boldklub bl.a. med igangsætning af Talentfabrikken. Ledelsesstrukturen for ungdomsafdelingen er på plads samt udviklingen af ”Den grønne tråd” er sat i gang. Vi ved, at alt dette har kostet en hel del tid væk fra familien og derfor kan vi sagtens forstå Michel’s behov for at lave en delvis omprioritering af sin tid.

Michel bliver fortsat som Cheftræner for U15-1 samt som Ansvarlig for sponsorudvalget.

På bestyrelsesmødet blevet det besluttet, at Søren Frost bliver fungerende Ungdomsformand indtil General Forsamlingen i februar 2016.

Bestyrelsen vil ny starte en proces med at finde emner til posten som ungdomsformand.

Bente Risom