Rosenhøj Boldklub får ny tøjsponsor

30. oktober 2019, 21.26

Rosenhøj BK indgår nyt samarbejde med Craft Teamwear og Pro Fodbold.

Fra 1. Januar 2020 skal klubben iklædes tøj fra Craft Teamwear igennem Pro Fodbold på Vigerslevvej 54 i Valby.

- Vi er rigtig godt tilfredse med den nye aftale, udtaler formand for Rosenhøj BK Steffen Sivertsen. Vores tøjudvalg bestående af Kasper Nielsen (billedet) og Dannie Ømark, har sonderet markedet for potentielle samarbejdspartnere – både i forhold til tøjmærke og forhandler og har lavet et stort og grundigt forarbejde.

- Vi har haft et større behov for en tættere og mere fleksibel samarbejdspartner og det har Craft kunne imødekomme og med Pro Fodbold får vi både en webshop og en lokal fysisk butik samt en god sparringspartner.

Aftalen træder som sagt i kraft fra årsskiftet og implementeringen af det nye kamptøj vil ske løbende.

På billedet ses Morten Jensen fra Craft
Teamwear(venstre), Kasper Nielsen fra Rosenhøj BK (midten) og Anders Stig
Rasmussen fra Pro Fodbold.