ROSENHØJ BK BLIVER EN DEL AF FCK KLUBSAMARBEJDE

20. maj 2022, 17.28

Vi er glade for at præsentere Rosenhøj BK som ny samarbejdsklub.

”Vi er virkelig glade for og stolte over, at Rosenhøj kan se værdien i at blive en del af vores klubsamarbejde, hvor vi ser frem til at bidrage med sportslig udvikling og sociale oplevelser for deres medlemmer mange år frem.” fortæller Anders Hall Toft, der er leder af FCK’s klubsamarbejde.

”Vores klubsamarbejde har en rigtig høj prioritet i det samlet FCK-system, hvoraf værdien afspejles ved, at vi med syv ansatte besøger skiftende samarbejdsklubber 15-20 gange om ugen."

"Her ønsker vi at udvikle bedre børnemiljøer, som omhandler udvikling og anerkendelse af børn på alle niveauer og med forskellige forudsætninger," siger Anders Hall Toft.

Læs mere her: ROSENHØJ BK, EN DEL AF FCK KLUBSAMARBEJDE

W1siziisijiwmtuvmdqvmjmvmtrfmjvfndzfnjg1x3nlyv9zcg9ydc5wbmcixv0?sha=1c065ca584582213