Sportslig leder, Rosenhøj Boldklub

14. april 2022, 11.46

Brænder du for foreningslivet, og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge, der dyrker den fedeste sport i verden: fodbold? Er du samtidig udadvendt, god til at skabe nye relationer og kontakter, kan lide at snakke med alle slags mennesker samt har gode organisatoriske evner? Så kan du måske være vores nye sportslige leder/koordinator med fast deltidsansættelse på 15-20 timer om ugen.

Rosenhøj Boldklub er en fodboldklub i vækst og har gennem de seneste år haft en støt tilgang af spiller i vores ungdomsafdeling. Der er iværksat mange spændende projekter, såsom Bamsebold for de 3-4- årige, E-fodbold. Rosenhøj Boldklub har fokus på bredefodbold, og vi læner os meget op ad DBU’s retningslinjer. Vi vil gerne være med til at løfte den samfundsopgave det er at få børn, unge og deres forældre i bl.a. sociale udsatte områder til at få kendskab og føling med foreningsidræt.

Som sportslig koordinator vil dit primære fokusområde være børne- og ungdomsafdelingen, hvor du skal være omdrejningspunktet for at implementere klubbens værdier og sikre den sportslige kvalitet til træning og kamp i samarbejde med klubbens mange frivillige. Derudover skal du sammen med Børne- og ungdomsudvalget og den sportslige ledelse være med til at give input til den sportslige udvikling i klubben og efterfølgende drive denne udvikling. Vi ønsker et at have en stor fokus på at skabe værdi for vores medlemmer, men i høj grad skabe værdi for vores mange frivillige forældre træner.

Læs mere i vedhæftede dokument.

Sportslig leder, Rosenhøj Boldklub

W1siziisijiwmtuvmdqvmjmvmtrfmjrfmzffmtizx2rids5wbmcixv0?sha=0b22c549c85aa9c5