Drive-In banko

13. maj 2020, 15.53

Mens der stadig er et tæt forsamlingsforbud i Danmark, er et utraditionelt samarbejde forhåbentlig med til at skabe lidt ekstra glæde i Hvidovre her i denne corona-tid. Selv om samfundet så småt er ved at åbne op, så mangler der stadig liv og glade dage - også her i Hvidovre.

Det har tre af kommunens store idrætsforeninger besluttet sig for at gøre noget ved.

I tæt samarbejde med Scandic Hotel i Hvidovre kommer der derfor til at være en stribe drive-in arrangementer på hotellets store parkeringsplads hen over tre dage - fra fredag den 5. til søndag den 7. juni.

Arrangementer, som Hvidovre Fodbold, Rosenhøj Boldklub og Hvidovre Badminton Club står sammen om at stable på benene i det der kan betegnes som et både utraditionelt og nyskabende samarbejde.