Klubnyheder

Fik Breddeprisen 2015

12. januar 2016, 19.44

Rosenhøj Boldklub afholdte sin årlige afslutningsfest 2015 lørdag den 9. januar, i Hvidovre Medborgerhus for mere end 500 børn og deres forældre.

Ved samme lejlighed blev Rosenhøj Boldklubs nye breddesponsor præsenteret, Danske Bank Hvidovre.

Sponsoratet har 3 formål: En Danske Bank breddepris, et breddestævne for ungdomsspillere som afholdes første gang den 23. og 24. april 2016, og uddannelse af egne ungdomstrænere.

Et område der vil bliver fokuseret ekstra meget på vil være at uddanne egne ungdomsspillere til trænerrollen. Dette ville ikke være muligt uden en seriøs sponsor som Danske Bank.

Danske Bank, Hvidovres værdier går meget fint i spænd med Rosenhøj boldklubs. At fastholde samt udvikle unge mennesker kræver en målrettet indsats fra Rosenhøj Boldklubs side. Denne indsats vil kun kunne føres ud i livet, ved at involvere en lokal samarbejdspartner som har de samme værdier og mål.

Danske Banks breddepris blev uddelt for første gang i lørdags. Breddeprisen har til formål at hylde de trænere og ledere der yder en ekstra indsats for at fastholde breddespillerne. Prisen gik til Kenneth Meyer-Lassen (ungdomstræner U10-3 og U12-3) og Jesper Illum (børnechef U5 – U10 og assistenttræner U10-1). Til at overrække prisen var Heidi Manley Jensen, Privatkundedirektør, Danske Bank, Hvidovre samt formanden for Rosenhøj Boldklub Bente Risom.
Klubnyheder