Klubnyheder

​En tak til alle i Rosenhøj BK

20. september 2019, 11.52

Lørdag d. 15. juni 2019 glemmer vi aldrig. Sommerfest, regn, lyn, torden og mere vand fra oven. Ærgrelsen over at Rosenhøj BK Sommerfest var ved at regne væk, blev en smule fortrængt da vores navne blev nævnt. Man bliver virkelig berørt, beæret og stolt, når man på behørig vis bliver hædret for vores virke i Danmarks bedste klub. Men hjernen kobler lidt fra, at man glemmer at takke alle de personer, som vi igennem årene har kendt.

At tilrettelægge og arrangere er en ting, men uden baglandet er med kommer man ikke langt. Der vil ikke blive nævnt navne, for den er lang, men en stor tak til alle, store som små som igennem årene har været med. Ligeledes skal der lyde en tak til sponsorkredsen som var med i starten og til dem som stadigvæk holder ved og de nye som er kommet til, for havde vi ikke jer, kunne bolden ikke rulle i Rosenhøj BK.

Til sidst bliver jeg nød til at nævne min kære kone Hanne, for hun har så sandelig været med på denne lange rejse. Tænker tilbage på Vig turene, Rosenhøj Cup, de lange rejser i bus til Italien, Holland, Tyskland mfl., dit arrangement i Sommerfesterne, kantinen i kælderen, kantinen da vi så dagens lys i det ny klubhus, Støtteforeningens bestyrelsen i 10 år og nu når Rosenhøjs U16 piger er på tur til Tiblice Tjekkiet, Hjørring eller Haderslev, vil du også være med.

Jo, kærlighed mellem 2 og Rosenhøj Boldklub er en god cocktails…! 

Endnu engang tusind tak for en minderig dag i Rosenhøj og med den forældreopbakning vi så i Haderslev Pinse Cup og i lørdags til Sommerfesten har Rosenhøj fået nyt liv…!

 

Med Sportslige hilsner.

Hanne & Preben.

Klubnyheder