Klubnyheder

U15 sejrede i Hvalsø

2. marts 2015, 17.22

U15 vandt i dag DBU Sjællands indendørsstævne på 7-mands mål. Det blev gjort på ganske overbevisende vis med 5 sejre i 5 kampe. På holdet var Sander Øverås, Magnus J Pedersen, Sophus Scavenius, Søren E Jørgensen og Simon Aahøj.

Holdet havde gennem de indledende runder kvalificeret sig både til A og C finalerne, men desværre magtede holdet ikke at stille op til det første A-finalestævne og så var der kun C-rækken tilbage. Derfor også vigtigt at man vinder når man skal.

Den første kamp mod Raklev blev vundet 5-0 og allerede efter 10 sekunder havde Simon tacklet bolden i mål fra deres målmand. Kampen blev vundet 5-0 og især Simon og Søren kom godt i gang.

Kamp 2 mod Endeslev-Vråby blev vundet 5-4. Vi kom planmæssigt foran 1-0, men så kom nogle sjuskede afslutninger, der gav E-V nogle kontraer og så var vi bagud 1-3. Med en koncentreret indsat og mere skarphed kom vi foran 4-3 2 minutter før tid. E-V udlignede og først i allersidste sekund fik vi scoret til 5-4. En flot sejr mod et godt hold. Alle spillere meldte sig ind i denne kamp med redninger, assist og scoringer ? flot holdindsats.

Kamp 3 mod Køge skulle bare overstås og vi prøvede forskellige tiltag omkring pres- og kontraspil. Det gav en sikker 9-0 sejr.

Vi var nu klar til semifinalen mod nr. 2 fra den anden pulje, Sengeløse. Ud fra spil var vi storfavoritter og igen levede vi op til det. Holdet tryllede og det blev en sikker 5-1 sejr. Det skal nu bemærkes at både Sophus og Magnus nu også havde fundet samme rytme som resten af holdet.

I finalen ventede så Store Heddinge der lidt overraskende havde vundet deres semifinale 6-0 over Endeslev-Vråby. Vi valgte at spille vores eget spil når vi havde bolden, men meget fokus på at stoppe deres kontraer ved højt pres på boldholderen. En taktik der lykkedes til fulde og en klar 3-1 sejr, hvor deres mål blev scoret i en overtalssituation.

Tillykke (store) drenge og tak for en dejlig dag. Tak til Bent og Steen for også at være med.

Steen, Træner for en dag.

Klubnyheder