Vintertræning 2018/2019

20. marts 2019, 15.30

Ved at klikke på  'Klubben' i bjælkemenuen foroven, kan man under 'Generelt' finde de gældende træningstider for vintersæsonen 2018/2019 - både kunstgræstider og indendørstider.

Klubben har i år fået færre tider end tidligere, hvilket gør det svært at finde optimale træningstider til alle.. Men vi må alle forsøge at få det bedste ud af det og bestyrelsen opfordrer gerne til, at holdene/årgangene internt kan tale sammen, hvis nogen hold skulle være udfordret på de givne tider.

Hvis man ikke skal bruge sin træningstid en given træningsdag, så er det vigtigt man meddeler dette til bestyrelsen - gerne i god tid.

Husk altid at sikre, at alt træningsudstyr kommer på plads og bane- og omklædningsrum efterlades i ordentlig stand efter træning og kamp.

- Bestyrelsen