Nyheder

Støt Rosenhøj BK når du tanker
23. oktober 2023, 12.22Du kan støtte Rosenhøj BK, når du tanker brændstof med dit OK Kort og via OK-appen
 
OK Kort: Du kan knytte Rosenhøj BK til dit OK Kort, så klubben får støtte hver gang, du tanker. Hvis du allerede har knyttet en klub eller forening til dit kort, kan du se hvilken på Min OK under menupunktet 'Profil'. 
  
App: Du kan tilføje dit OK Kort i appen og se hvilken klub eller forening, du støtter. Her er det også muligt at skifte klub eller tilknytte én, hvis du endnu ikke støtter. Du vælger klub under 'Mig' og dernæst 'Sponsorstøtte', hvor du trykker på dit kort. Trykker du på 'Vælg klub eller forening' kan du søge efter den klub eller forening, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben eller foreningen og valgt denne, støtter du automatisk. 

Det er også muligt at støtte lokalsporten, når du betaler med MobilePay, Apple Pay eller Dankort via appen - du skal blot huske at være logget ind. Du vælger, hvilken klub eller forening du vil støtte på samme måde som OK-kortet.


Dobbelt støtte med OK-appen

Med OK’s app kan du nemt støtte Rosenhøj BK. Log ind i appen og vælg Rosenhøj BK, så støtter du med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med appen.


Dobbelt støtte med OK-appen gælder helt frem til 31. maj 2024.

Rosenhøj Boldklub satser på pigefodbold
17. oktober 2023, 19.38

Artikel fra Hvidovre Avis uge 40

Klub shop - Efterårs tilbud
1. oktober 2023, 13.58EKSKLUSIVT TILBUD: Varm op til vinteren med den begrænsede udgave af ProFodbold-træningsjakken! 


Er du klar til at skille dig ud på banen denne vintersæson? Sammen med vores samarbejdspartner ProFodbold præsenterer vi en EKSKLUSIV træningsjakke designet specielt til efterårs- og vintertræning. Men skynd dig - tilbuddet er kun aktivt fra 1/10 - 10/10 og lageret er begrænset!


Direkte link: https://profodbold.dk/rosenhoej-bk-279/rosenhoej-functional-jakke-sort-begraenset-antal-p2178


Vil du mærke kvaliteten først? Kom forbi klubhuset mandag d. 2/10 eller torsdag d. 5/10 mellem kl. 18-19 og prøv jakken på.


Gå ikke glip af denne chance for at blive klar til kulden med stil!

🌟 ROSENHØJ BK STARTER NY PIGEAFDELING! 🌟
7. august 2023, 12.50Vi glæder os til at starte en ny pigeafdeling op efter sommerferien, hvor vi håber at se så mange som muligt! 🤩


Hvis du er en pige født mellem 2010 og 2016 håber vi at se dig, din søster, kusine, veninde eller noget helt andet til første træning tirsdag d. 15 august, hvor vi starter pigeafdelingen op 🥳


🗓 Første træning: Tirsdag den 15. august (Herefter ugentligt)

⏰ Tid: Kl. 16:00 - 17:00

📍 Sted: Banen ved klubhuset på Kettegård Allè 4, 2650 Hvidovre


Alle deltagere vil få en GRATIS T-shirt, så du stolt kan vise, at du er en del af Rosenhøj BKs pigeafdeling.


Og husk, du er mere end velkommen til at tage din søster, veninde, kusine eller lignende med, så vi kan få en fantastisk fodboldstart for piger sammen 🥳


Vi håber, at du vil være med til at sprede budskabet! Del gerne budskabet og hjælp os med at nå ud til så mange piger som muligt, der kunne være interesseret i at spille fodbold og have det sjovt sammen med os 💚🤍


Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. 


Referat fra generalforsamling d. 28. februar
14. marts 2023, 20.25

GF referat

Dejligt med et pænt fremmøde til generalforsamlingen, primært fra seniorafdelingen. En masse god stemning og dialog gjorde det til en god aften i klubhuset, et sted alle er enige om, der burde sidde 30 personer i hver dag.

Resultatet af valgene blev at bestyrelsen er fuldtallig for første gang i flere år, velkommen til de nye. Læs referat for mere  

ROSENHØJ BK BLIVER EN DEL AF FCK KLUBSAMARBEJDE
20. maj 2022, 17.25

Vi er glade for at præsentere Rosenhøj BK som ny samarbejdsklub.

”Vi er virkelig glade for og stolte over, at Rosenhøj kan se værdien i at blive en del af vores klubsamarbejde, hvor vi ser frem til at bidrage med sportslig udvikling og sociale oplevelser for deres medlemmer mange år frem.” fortæller Anders Hall Toft, der er leder af FCK’s klubsamarbejde.

”Vores klubsamarbejde har en rigtig høj prioritet i det samlet FCK-system, hvoraf værdien afspejles ved, at vi med syv ansatte besøger skiftende samarbejdsklubber 15-20 gange om ugen."

"Her ønsker vi at udvikle bedre børnemiljøer, som omhandler udvikling og anerkendelse af børn på alle niveauer og med forskellige forudsætninger," siger Anders Hall Toft.


Læs mere her: ROSENHØJ BK, EN DEL AF FCK KLUBSAMARBEJDE