Nyheder

Ordinær Generalforsamling 2021, torsdag den 15. april 2021
28. januar 2021, 18.04

Grundet de nuværende omstændigheder, har vi været nød til at rykke vores generalforsamling til d. 15 april kl. 19.00. Generalforsamlingen vil blive afholdt i medborgerhuset/Kometen, så vi er sikker på at have plads nok til alle de fremmødte.

Regnskabet vil blive lagt op på Rosenhojboldklub.dk i februar måned, og bestyrelsens beretning vil også blive sendt frem sendt inden generalforsamlingen i april.

Af poster som vi skal have besat i bestyrelsen er:

Næstformand

Kasser

Ungdomsformand

Så I må gerne gøre jer nogle overvejelser, om hvilken plads i bestyrelsen I har lyst til at kaste jer over. Når I har beslutter jer, så må I gerne tage fat i formand Steffen Sivertsen.

2021 indkaldelse.pdf

Online medlemsrabat hos ProFodbold
23. januar 2021, 12.40


Som medlem af Rosenhøj Boldklub får du 20% rabat når du handler hos vores samarbejdspartner ProFodbold og den rabat kan du også gøre brug af når du handler online på profodbold.dk.


Brug rabatkoden: Rosenhoj20


Rabatten gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer eller varer med mængderabat.

- Støt de små lokale butikker - de støtter os..!

Pro Defending fodboldskole
23. januar 2021, 12.38


Rosenhøj Boldklub er glade for at give vores spillere mulighed for at deltage i Pro Defending fodboldskole i sommerferien 2021. 


Klik her og se aktiviteten på klubbens Facebook side for mere information.

Ekstraordinær generalforsamling
15. august 2020, 22.18

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 1. september 2020 kl. 19:00 i klubhuset. Se dagsorden her.

Med uvisheden som medspiller
24. maj 2020, 12.42

De tre Hvidovre-klubber, der nu går sammen og arrangerer Drive-in bingo ved Scandic Hvidovre, har fået en masse ekstra erfaringer under corona-krisen.

Hvis det passer, at modgang gør stærk, så ser det ikke helt skidt ud fra Hvidovre Fodbold, Rosenhøj Boldklub og Hvidovre Badminton Club.

Tre dynamiske klubber, der, som avisen kunne fortælle i sidste uge, er gået sammen om at sætte lidt liv i et corona-ramt Hvidovre ved i fællesskab at arrangere Drive-in bil-bingo på P-pladsen ved Scandic Hvidovre.

Siden Danmark for over to måneder siden blev lukket totalt ned på grund af den verdensomspændende pandemi, har de tre klubber og resten af Hvidovres idrætsliv haft en helt anderledes og trist virkelighed.


Når man spørger ind til den største udfordring under coronaen, set fra sportslivets synsvinkel, så hedder fællesnævneren: ”Uvisheden”.

Læs mere her

Med uvisheden som medspiller

Peter Lassen, HIF.


Henrik Bøggild, Rosenhøj BK.

Corona er også her - OPDATERET!
13. marts 2020, 21.03

OPDATERING!

ALT TRÆNING, KAMPE OG STÆVNER I MARTS MÅNED ER AFLYST!

Ligesom alle andre klub- eller holdrelateret aktiviteter indstilles og klubhuset vil ligeledes være lukket og forment adgang.

Bestyrelsen melder ud når træningen må genoptages.

Du kan læse mere her..: https://www.dbusjaelland.dk/kl...


Kære spillere, trænere og forældre

COVID-19 (corona-smitten) spreder sig i Danmark, og vi skal alle sammen forholde os til det. 

I Rosenhøj BK følger vi myndighedernes anbefalinger, som vi bl.a. kan læse mere om på dette link: www.coronasmitte.dk 

Kort sagt, så skal man tænke sig om, og mærker man sygdomssymptomer, bør man blive hjemme. Fodbold er en kontaktsport, så berøringer kan ikke undgås. Vi dropper håndtrykkene for en tid, ligesom vi opfordrer til ikke at dele drikkedunke. 

Vi følger udviklingen, og opstår der ændringer, vil I blive orienteret.

Seneste opdatering med information fra DBU Sjælland:

Træning: I forhold til træning i klubberne, så følger vi sundhedsmyndighedernes anbefaling, som for nuværende er, at man ikke fraråder almindelig træning i fodboldklubberne. 

Halv- og helbanestævner indendørs 14./15. marts: De planlagte halv- og helbanestævner 14. marts og 15. marts bliver ikke afviklet som planlagt. I stedet udskydes de - i første omgang – til maj måned – og bliver afviklet udenfor. Helt konkret vil det betyde, at DBU Sjælland afvikler en særlig ekstra runde med medaljestævner i foråret.

Snart generalforsamling
25. februar 2020, 11.32

Her er regnskab 2019, budget 2020 samt indkommende forslag til klubbens generalforsamling d. 27/2 i klubhuset.

Indkaldelse er udsendt til alle medlemmer via Holdsport.

Salg af juletræer
3. december 2019, 19.28

Husk at du kan støtte din favoritklub når du køber årets juletræ. Juletræerne sælges hver lørdag og søndag fra kl. 10 til kl. 16 ved klubhuset på Kettegårds Allé 4, helt frem til jul.

Rosenhøj Boldklub får ny tøjsponsor
30. oktober 2019, 21.26

Rosenhøj BK indgår nyt samarbejde med Craft Teamwear og Pro Fodbold.

Fra 1. Januar 2020 skal klubben iklædes tøj fra Craft Teamwear igennem Pro Fodbold på Vigerslevvej 54 i Valby.

- Vi er rigtig godt tilfredse med den nye aftale, udtaler formand for Rosenhøj BK Steffen Sivertsen. Vores tøjudvalg bestående af Kasper Nielsen (billedet) og Dannie Ømark, har sonderet markedet for potentielle samarbejdspartnere – både i forhold til tøjmærke og forhandler og har lavet et stort og grundigt forarbejde.

- Vi har haft et større behov for en tættere og mere fleksibel samarbejdspartner og det har Craft kunne imødekomme og med Pro Fodbold får vi både en webshop og en lokal fysisk butik samt en god sparringspartner.

 Aftalen træder som sagt i kraft fra årsskiftet og implementeringen af det nye kamptøj vil ske løbende.

På billedet ses Morten Jensen fra Craft
Teamwear(venstre), Kasper Nielsen fra Rosenhøj BK (midten) og Anders Stig
Rasmussen fra Pro Fodbold.

Fritidspas
20. september 2019, 11.54

Vil dit barn spille til fodbold i Rosenhøj Boldklub, så se her?: Hvidovre kommune tilbyder økonomisk hjælp, så alle børn kan komme ud og spille fodbold. Se mere her: https://mit.hvidovre.dk/fritidspas

​En tak til alle i Rosenhøj BK
20. september 2019, 11.52

Lørdag d. 15. juni 2019 glemmer vi aldrig. Sommerfest, regn, lyn, torden og mere vand fra oven. Ærgrelsen over at Rosenhøj BK Sommerfest var ved at regne væk, blev en smule fortrængt da vores navne blev nævnt. Man bliver virkelig berørt, beæret og stolt, når man på behørig vis bliver hædret for vores virke i Danmarks bedste klub. Men hjernen kobler lidt fra, at man glemmer at takke alle de personer, som vi igennem årene har kendt.

At tilrettelægge og arrangere er en ting, men uden baglandet er med kommer man ikke langt. Der vil ikke blive nævnt navne, for den er lang, men en stor tak til alle, store som små som igennem årene har været med. Ligeledes skal der lyde en tak til sponsorkredsen som var med i starten og til dem som stadigvæk holder ved og de nye som er kommet til, for havde vi ikke jer, kunne bolden ikke rulle i Rosenhøj BK.

Til sidst bliver jeg nød til at nævne min kære kone Hanne, for hun har så sandelig været med på denne lange rejse. Tænker tilbage på Vig turene, Rosenhøj Cup, de lange rejser i bus til Italien, Holland, Tyskland mfl., dit arrangement i Sommerfesterne, kantinen i kælderen, kantinen da vi så dagens lys i det ny klubhus, Støtteforeningens bestyrelsen i 10 år og nu når Rosenhøjs U16 piger er på tur til Tiblice Tjekkiet, Hjørring eller Haderslev, vil du også være med.

Jo, kærlighed mellem 2 og Rosenhøj Boldklub er en god cocktails…! 

Endnu engang tusind tak for en minderig dag i Rosenhøj og med den forældreopbakning vi så i Haderslev Pinse Cup og i lørdags til Sommerfesten har Rosenhøj fået nyt liv…!

 

Med Sportslige hilsner.

Hanne & Preben.

Preben Hansen - 50 år i Rosenhøj BK
17. juni 2019, 16.38

Preben Hansen kan i år fejrer sit 50 års jubilæum i Rosenhøj Boldklub.

Preben har både været aktiv som spiller, hvor han som målmand forsøgte at holde buret rent. Men også som forenings-leder og initiativtager, har Preben lagt en masse kræfter i klubbens interesse og ikke mindst når der ikke var nogen til at passe kantinen, så troppede Preben troligt op sammen fru Hansen. Og Hanne har også kæmpe andel i jubilæet, hvor hun har været en tro støtte til Preben og har ligesom Preben, lagt utrolig mange frivillige timer i klubben.

Senest har Preben gjort sig som målmandstræner for klubbens piger og han er stadig frisk på, at give nap med, hvis der er et hold som står og mangler en sponsor.

Til Preben og ikke mindst hans bedre halvdel Hanne, skal der lyde et kæmpe tillykke med jubilæet og et endnu større tak for deres trofaste arbejde i Rosenhøj regi.

Nye mulighed for drenge og piger fra 2015
2. maj 2019, 21.03

Nu starter vi endelig fodbold for nye U4 drenge og piger, som er født i 2015. Vi starter onsdag d. 8. maj 2019 kl. 16:30-17:30 på banen ved Sønderkærskolen. Kom og få nogle fantastiske oplevelser og frisk luft med dit barn.

Stort træner-/ledermøde
20. marts 2019, 15.30

Rosenhøjs bestyrelse indkalder til dialog-møde for alle trænere og ledere i Rosenhøj BK i klubhuset på Sønderkær, tirsdag den 26/3 2019, kl 19:00.

Dagsorden:

  1. Orientering fra Jørgen Hansen, Støtteforeningen
  2. Klubtøj
  3. Klubtur
  4. Info ang. ny bestyrelses struktur, nye mails mm.
  5. evt.

 

Bestyrelsen opfordrer alle hold til at stille med mindst en træner og holdleder, da vi gerne vil nå ud til alle hold i Rosenhøj.

Så mød op, og medbring den gode og konstruktive tone. Der vil være lidt at spise og drikke.

Har man noget til punktet evt., så send det hurtigst muligt til mig, på: torstenkristensen@yahoo.dk

Ordinær generalforsamling, tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19.00 i klubhuset
23. januar 2019, 09.57

Rosenhøj Boldklub indkalder hermed alle medlemmer til Ordinær Generalforsamling 2019.


Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19.00 i klubhuset.

Dagsorden i henhold til lovene:

Pkt.1 Valg af dirigent
Pkt.2 Valg af stemmetællere
Pkt.3 Hovedbestyrelsens beretning
Pkt.4 Det reviderede regnskab
Pkt.5 Forelæggelse af dette års hovedbudget
Pkt.6 Valg af formand
Pkt.7 Valg af sekretær
Pkt.8 Valg af ungdomsformand
Pkt.9 Valg af voksenformand
Pkt.10 Valg af 3 øvrige bestyrelsesmedlemmer
Pkt.11 Valg af revisor og revisorsuppleant
Pkt.12 Indkomne forslag
Pkt.13 Diverse cirkulærer, der er ændret i det forløbne år nævnes
Pkt.14 Eventuelt.

Alle aktive og passive medlemmer over 15 år, som har betalt kontingent, har stemmeret på generalforsamlingen.

Medlemmer under 18 år kan ikke vælges til bestyrelsen, jf. klubbens vedtægter §11.

Forslag til pkt. 12 skal være afleveret i klubbens postkasse senest d.12. februar 2019.

2019 indkaldelse.pdf


Vedtægter pr. feb 2018.pdf

RB Awards - Træner, leder, oldboys, veteran - og seniorspiller i Rosenhøj Boldklub d. 25 november
27. oktober 2017, 12.52

Tilmeld dig her, KLIK

Pigeraketten lander i Rosenhøj mandag den 28. august kl. 17.00
23. august 2017, 06.46

Mandag den 28. august kl. 17.00 lander DBU’s Pigeraket, hvor DBU astronauten og de grønne aliens tager imod alle 5–11 årige piger med mod på at prøve sjove fodboldlege på planeterne i universet.

Pigerne skal, med hjælp fra de grønne aliens, en tur ud i rummet og besøge blandt andet Saturn, Merkur og de øvrige planeter i solsystemet.

Arrangementet er naturligvis gratis at deltage i og tilmelding er ikke nødvendig.

Rosenhøj Boldklubs mange pigetrænere vil i dagens anledning optræde som de søde grønne aliens, som i fællesskab med astronauten tager imod kl. 17.00.

Rumrejsen finder sted på Sønderkærskolen, Kettegård Alle 2 og varer til kl.19.30. Alle deltagere modtager et diplom, som bevis for at have gennemført Rosenhøjs Pigeraket 2017.

I Rosenhøj Boldklub elsker vi pigefodbold. Piger i alle aldre strømmer til fodbold i Rosenhøj Boldklub og vi har plads til flere. ”Vi har et højt aktivitetsniveau og et super godt træningsmiljø for pigerne, som gør at pigerne elsker at komme til fodbold i Rosenhøj”, fortæller pigeleder i Rosenhøj, Klaus Ellelund.

”Ud over tilgang af mange pigespillere til klubben, så har vi gennem flere år haft succes med at uddanne de ældre pigespillere som trænere”. ”Så når de små piger kommer første gang, vil de ofte møde piger, der selv spiller fodbold i klubben”, fortsætter han.

”At de store piger kommer her og leger fodbold med de små, tror jeg er en væsentlig årsag til vores store succes”, slutter Klaus Ellelund.

Vel mødt til alle som har lyst til at få nogen sjove timer med bold og leg – alle er velkommen J

Er du den nye træner til Rosenhøjs talentfulde U12-1 hold?
6. november 2016, 20.29

Rosenhøj BK søger en træner til vores talentfulde U12-1 hold, hvor det primære fokus er udviklingen af spillerne og holdet.

Holdet spiller i den bedste række og har et kæmpe potentiale, som vi håber du er den rette træner til at udvilke. Holdet er en del af klubbens talentfabrik.

Holdet træner 3 gange om ugen, men du behøver kun træne de 2 gange, da specifik trænere sørger for den 3 gang. Der er også en assistent tilknyttet holdet.

Tiltrædelse snarest.

Alle trænere aflønnes med trænergodtgørelse, trænertøj og trænerkurser.

Hvis du er interesseret kan du kontakte ungdomsformand Søren Frost på sfr@cowi.dk

Ny struktur i Ungdomsafdelingen
30. oktober 2016, 17.20

Der indføres en ny struktur i Rosenhøjs ungdomsafdeling i håbet om at styrke klubbens arbejde med udviklingen af spillerne. Ungdomsafdelingen - Organisationsplan.pdf

Den nye struktur skulle gerne medføre at ledelsen kommer tættere på holdene, trænerne og spillerne.

Jeg håber I vil tage godt imod de nye personer, som har meldt sig til en post.

Der er endnu ledige pladser, så kender du en person der kunne udfylde denne post, vil vi gerne have besked.

Indtil der findes en ungdomschef udfyldes denne rolle af Michael Sørensen og Søren Frost

Hilsen Søren Frost

Årets træner/leder/senior og ungdomsspiller
19. oktober 2016, 07.42

Så er det igen tid til at hylde de spiller og frivillige mennesker, som vi til daglig omgås. Vi har brug for jeres indput og begrundelse for, hvorfor lige netop denne eller disse personer fortjener at blive hyldet.

Deadline er 1 november, så send gerne jeres forslag ind ASAP. Læs vedhæftede dokument.

RBK-pokaler-2016.docx

Rosenhøj Boldklub, Lagkagestævne Mikro/Ungdom/Senior/Oldboys/Veteran 2016
18. maj 2016, 21.48

Lørdag den 18. juni 2016 afholdes årets Lagkagestævne med efterfølgende Jubilæums- og Sommerfest. Stævnet er et intern Rosenhøj BK stævne.

For tilmelding tryk her

Lagkagestævnet starter kl. 9, U5-U13 drenge/piger samt U14 piger og slutter omkring kl. 12.30, hvorefter der vil være reception, showkamp, hoppeborg, skydetelt med fartmåler, flødebollekastemaskine, stærkmandsmaskine m.m., og endelig starter sommerfesten kl. 18.30. For U14-U17, samt Senior/Oldboys/Veteran, så starter de kl. 15.30 (Mødetid kl. 15), og slutter ca. kl.17.30.

Endelig tidsprogram og eventuelt også holdplaner vil blive lagt ud på klubbens hjemmeside 3 dage inden stævnet,
www.rosenhojboldklub.dk.

Information til de yngste, U5-U13 drenge/piger, samt U14 piger:

Årets lagkagestævne vil for drengenes vedkommende være årgang 2003-2011/12, for pigernes vedkommende er det fra årgang 2002-2011/12. Afhængig af deltagerantal vil vi inddele spillerne i formentlig 3 puljer, hver pulje bestående af spillere fra 2-3 årgange og mixet med både drenge og piger.

Deltagergebyr er fastlagt til 75 kr. Ved tilmelding skal forældrene b.la. oplyses t-shirt str. ud fra følgende størrelsesguide:

Størrelsesguide

Str. 5-6 år (116 cm)
Str. 7-8 år (128 cm)
Str. 9-11 år (140 cm)
Str. 12-13 år (152 cm)
Str. 14-15 år (164 cm)
Str. Voksne medium (Piger/drenge årgang 2001-2002)

Af hensyn til bestilling af t-shirts er
sidste frist for tilmelding den 6. juni 2016.Ved evt. spørgsmål, tag da fat i den træneransvarlige for jeres barns årgang. For tilmelding tryk her

Opstart af nye årgange
24. april 2016, 07.50

Så starter Rosenhøj BK op for nye årgange

Drenge fra årgang 2011-2012 og piger fra årgang 2010-2011 kan nu starte til fodbold i Rosenhøj

Årgangene træner hver onsdag kl 16:30-17:30 på Sønderkærskolen på den lille bane ud mod Hvidovrevej (bag Sønderkærskolen)

Alle er velkommen til at møde op og prøv at træne med!

Hvis du har spørgmål kan du kontakte Klaus Ellelund på email: klausellelund@mail.dk eller mobil: 3091 6014

Kampe i denne weekend på hjemmebane
15. april 2016, 15.38

KOM UD OG HEPPE ..............
8. april 2016, 15.37

Jubilæums og Sommerfest 2016
7. april 2016, 17.35

Jubilæums- og sommerfesten starter kl. 18.30 med spisning, som vil består af en grillmenu med tilbehør. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand hele aftenen.

Aftenens foreløbig program ser sådan ud:


kl. 18.30 Spisning

kl. 18.30 Musikskolen spiller live musik

kl. 20.30 DJ XX

kl. 21.00 Live musik, XXXX

kl. 22.30 DJ XX

kl. 02.00 Festen lukker og slukker

Vi håber at se så mange som mulig.

Husk på at der foregår noget ved Rosenhøj Boldklub hele dagen. Vi kan nævne at kl. 10 er der kickoff på Lagkagestævnet for de yngste, og kl. 12.30 starter receptionen. Kl. 14 vil der være en showkamp, og kl. 15.30 vil der være lagkagestævne for de lidt ældre ungdomsspiller.
Der vil også være lagkagestævne for senior/oldboys/veteran som også starter kl. 15.30. I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter for børnene, og også lidt for de voksne.

Rosenhøj Boldklub indtager Bayern
23. marts 2016, 13.09

Drop de lange løbeture i opstarten!
14. januar 2016, 10.21

Læs mere på http://www.dbujylland.dk/Temaer/God_Opstart/Drop_d...

Senior opstartsmøde
14. januar 2016, 10.18

Infomøde A-truppen (1. & 2. senior) indkalder til info/...opstartsmøde fredag d. 22. Januar kl. 19.30 i klubhuset (kælderen) for alle nuværende og evt. kommende A-trup senior spillere..

Vel mødt..

Fik Breddeprisen 2015
12. januar 2016, 19.44

Rosenhøj Boldklub afholdte sin årlige afslutningsfest 2015 lørdag den 9. januar, i Hvidovre Medborgerhus for mere end 500 børn og deres forældre.

Ved samme lejlighed blev Rosenhøj Boldklubs nye breddesponsor præsenteret, Danske Bank Hvidovre.

Sponsoratet har 3 formål: En Danske Bank breddepris, et breddestævne for ungdomsspillere som afholdes første gang den 23. og 24. april 2016, og uddannelse af egne ungdomstrænere.

Et område der vil bliver fokuseret ekstra meget på vil være at uddanne egne ungdomsspillere til trænerrollen. Dette ville ikke være muligt uden en seriøs sponsor som Danske Bank.

Danske Bank, Hvidovres værdier går meget fint i spænd med Rosenhøj boldklubs. At fastholde samt udvikle unge mennesker kræver en målrettet indsats fra Rosenhøj Boldklubs side. Denne indsats vil kun kunne føres ud i livet, ved at involvere en lokal samarbejdspartner som har de samme værdier og mål.

Danske Banks breddepris blev uddelt for første gang i lørdags. Breddeprisen har til formål at hylde de trænere og ledere der yder en ekstra indsats for at fastholde breddespillerne. Prisen gik til Kenneth Meyer-Lassen (ungdomstræner U10-3 og U12-3) og Jesper Illum (børnechef U5 – U10 og assistenttræner U10-1). Til at overrække prisen var Heidi Manley Jensen, Privatkundedirektør, Danske Bank, Hvidovre samt formanden for Rosenhøj Boldklub Bente Risom.
Velkommen til Nye Sponsorer i Klubben
4. december 2015, 13.49

Velkommen til nye Sponsorer.pdf

Rosenhøj priser 2015
1. november 2015, 17.20

Det er nu du kan indstille personer til Rosenhøjs priser i 2015

Læs mere RBK-pokaler-2015.pdf

Rosenhøj Boldklub søger trænere
30. oktober 2015, 23.30

U19 træner

Vi søger en træner, som vil være den styrende person i at opbygge U19-gruppen. Fokus er bredden, fastholdelse af spillere og udvide antallet af spillere i U19 (og dermed er fokus ikke på resultater og eliten)

Træning: 2 gange om ugen


Specifik trænere

Trænere som har lyst til at træne 1-holds spillerne på talentholdene fra U10-U17. Fokus på teknisk træning

Træning: 1 gang om ugen (enten 1½ time eller 3 timer pr. gang)


Målmandstrænere

Trænere som har lyst til at træne målmændene fra U10-U17. Både målmænd fra talenthold og breddehold.

Træning: 1 gang om ugen (enten 1 time eller 2½ time pr. gang)


Alle trænere aflønnes med godtgørelse, trænertøj og trænerkurser.


Kontakt Søren Frost på sfr@cowi.dk hvis du er interesseret
Talent U17 mod Vanløse i pokalturneringen
16. september 2015, 21.49

Talent U17 mødte Vanløse fra Øst-2 (2. division) i 3 runde af pokalturneringen onsdag aften på Sønderkær.

Vanløse tog initiativet fra starten og bragte sig som forventet foran 2-0 midt i 1. halvleg.

Rosenhøj fik rykket holdet lidt længere frem på banen og overtog spillet midt på banen.

Et mål af Mads direkte på frispark og et fightermål fra Sigsgaard betød at stillingen var 2-2 ved pausen og Rosenhøj havde initiativet i kampen.

I starten af 2. halvleg havde Nikolaj en friløber som desværre gik lige forbi mål, så stadig 2-2.

Så fik Rosenhøj 3 skader og et dumt gult kort, hvilket betød at Vanløse overtog spillet.

Vanløses overtag i spillet betød at holdet fik scoret 2 mål til stillingen 4-2 midt i 2. halvleg.

Men spillerne fra Rosenhøj kæmpede videre og forsøgte at overtage spillet igen, så kampen blev mere lige igen.

Et rødt kort til Vanløse 10 minutter før tid for brok fik trænerteamet til at satse offensivt, men desværre scorede Vanløse i slutfasen på en kontra til slutresultatet 5-2.

Stor ros til spillernes vilje til at kæmpe sig tilbage når man er bagud 2-0 og dejligt at se at spillere tør spille bolden rundt selvom man spiller mod et hold fra en højere række.

Pokalkampe for Talent U15 og Talent U17
10. september 2015, 08.47

Rosenhøj Talent U15, spillede tirsdag kamp i 2. runde af DBU pokalen.

Holdet mødte FA 2000 fra Elite ØST 2.

Rosenhøj kommer flot foran 3-1 og sidder flot på kampen men grundet lidt små fejl og en udvisning taber de 3-5.

Tillykke til talenterne om trods alt viste god moral med flot aggressivt spil til det sidste. (selv modstanderens træner roste RB drengene for en flot kamp).

----

Rosenhøj Talent U17, spillede onsdag kamp i 2. runde af DBU pokalen.

Holdet mødte Albertslund-Glostrup fra Mesterrækken

Rosenhøj udnyttede kampen til at have fokus på at spille bolden, holde bolden mest muligt og turde holde på bolden selvom der er en modstander i ryggen

Rosenhøj kom godt fra start og førte efter 1. halvleg 1-0. I midten af 2. halvleg kom Rosenhøj på 2-0 efter et super opspil med mange afleveringer, både med hæl og tå. Slutningen af kampen blev en rigtig pokalkamp med et straffespark til Albertslund-Glostrup, gule kort, et underkendt mål og masser af fight. Resultatet blev en flot sejr til Rosenhøj på 3-1.

1. senior fandt melodien igen og vandt 2-0
2. september 2015, 12.57

I lørdags skulle Rosenhøj BK's 1. senior forsvarer Sønderkær de Communalé's ære igen og vise, at sidste uges nederlag til AIF var en enlige svale.

Denne gang var det et andet Albertslund hold - nemlig BS 72 som kom på besøg.

RB startede kampen stærkt og satte sig hurtigt på begivenhederne og fik tilspillet sig flere gode muligheder, som desværre ikke blev omsat til mål.

En velspillende Max Andersen på venstrekanten havde ellers muligheden for, at bringe RB i front tidligt i kampen, men ramte side-nettet istedet.

BS 72 havde ikke de store muligheder og skulle også bruge hjælp fra RB for at blive farlige, da Morten Carlsen tvivler med bolden og sætter en BS 72 omstilling igang, som Mathias Romme Larsen i målet, af et par omgange - mirakuløst får holdt bolden ude af målet!

Det var et mindre wake-up call for RB spillerne, som herefter skruede tempo op igen og i minutterne efter bringer sig på 1-0 på mål af Mads Mortensen og dette holdt til pausen.

2. halvleg sad RB på og på et af flere hjørnespark i denne kamp, steg Mathias Wind til vejrs og heade flot bolden ind bag en ellers udemærket BS 72 keeper.

2-0 stillingen holdt til slutfløjtet.

En velspillet kamp af RB som viste flere gode tendenser i det offensive spil, men som stadig har et par hængepartier i afslutningsspillet.

Næste kamp for RB's 1. senior er lørdag d. 5. August kl. 11.00, når de ude på kunstgræsbanen på Avedøre stadion, skal møde FC Hvidovre i et vaskeægte lokalderby - og i disse kampe kan alt ske..!

Min barndomsklub: Jeg står i gæld til Rosenhøj
21. august 2015, 13.59

Læs artiklen her

U11-1 vinder Tårnby Sommer Cup
16. august 2015, 20.51

Rosenhøjs U11-1 starter sæsonen med at vinde A-rækken ved Tårnby Sommer Cup

Rosenhøj 1. senior starter turneringen
11. august 2015, 11.14

Rosenhøjs 1. senior starter turneringen på lørdag kl. 15:30 mod Herstedøster IC på Sønderkær.

Så mød op og støt holdet, så holdet kan fortsætte de gode takter fra foråret.

Del 3/3: Rosenhøj BK: Talentfabrikken fra Vestegnen
6. august 2015, 14.11

Spillerforeningen skriver videre på artikel om Rosenhøj

Artiklen kan læses på

Læs her

Del 2/3: Rosenhøj BK: Talentfabrikken fra Vestegnen
4. august 2015, 10.36

Spillerforeningen skriver videre på artikel om Rosenhøj

Artiklen kan læses på

Læs her

Rosenhøj BK: Talentfabrikken fra Vestegnen
30. juli 2015, 11.50

Spillerforeningen har skrevet en flot artikel om Rosenhøj

Artiklen kan læses på

http://spillerforeningen.dk/viewnewsitem.jsp?id=2338

Lagkagestævne & Sommerfest lørdag den 20/6-2015
13. juli 2015, 21.11

Rosenhøj Boldklub årgang U10 ryddede pokalbordet til Pinsecup i Nykøbing
12. juni 2015, 13.25

Der blev talt meget om Rosenhøj Boldklub i Nykøbing Falster i pinsen. Rosenhøjs to U10 hold sørgede for dobbelt-guld og store pokaler til klubben. Alt sammen frugten af et hårdt, målrettet og ambitiøst arbejde omkring årgangen. Og en endnu bedre nyhed; arbejdet er kun lige begyndt – så glæd jer.

Lørdag d. 23. maj 2015 var dagen, hvor Rosenhøj's årgang 2005 drog afsted mod Nykøbing Falster og BorderShop pinsecup. Årgangens andet hold var tilmeldt C-rækken, og var havnet i Messi puljerne, som de senere vandt meget overbevisende, hvilket I kan læse om andet steds på hjemmesiden.

Første holdet var tilmeldt B-rækken, der var inddelt i 4 puljer med 4 hold i hver pulje. De to bedste fra hver pulje ville gå videre til kvartfinalerne. Vi var i indledende pulje havnet i gruppe med FA2000, som havde slået os i finalen ved ”løvecup” tidligere i maj. Vi havde derfor muligheden for revanche – noget vi glædede os til. I de andre puljer var bl.a. Lyngbys bedste fra 2005, Allerøds bedste fra 2005 og Himmelev-Veddelev boldklub, der tidligere har slået os indendørs. Men Rosenhøj U10´s første hold har udviklet sig enormt det sidste år, så troen på egne evner var/er stor fra trænernes side.

Vores første kamp var mod Østerbro IF lørdag formiddag. Benene var friske og det blev til en sikker 7-0 sejr. Senere samme dag gik det ud over Borup, hvor vi vandt sikkert 5-1. Borups træner mente, vi var et rent A-hold ud fra vores spil. Jeg er til dels enig, men vores langsigtede udviklingsstrategi har fra starten været, at vi i kampåret 14/15 skal spille både B og A række. Vi meldte os til i januar og holdet har siden udviklet sig hurtigere end vi havde turdet håbe på – med andre ord kurven har været støt stigende.

Lørdag aften blev brugt på iPad og afslapning i vores klasseværelse på CELF. Nå ja - drengene skulle selvfølgelig spille en rugby kamp mod RB06's 12 årige drenge. Da det gik op for trænerne blev det stoppet – omgående, for vi vidste det ville blive en lang og udmattende turnering.

Søndag morgen ventede FA2000. Vores finalemodstander fra løvecup. FA2000 var presset til sejr for at undgå Lyngby i en eventuel kvartfinale, da FA2000 havde spillet 2-2 mod Borup. Vi kom hurtigt foran 2-0 og kørte sikkert kampen hjem 3-1, men det holdt hårdt til tider. FA2000 spillede bolden godt rundt og vi sad for langt fra vores markeringer. FA2000 fik derfor fornøjelsen af Lyngby i kvartfinalen, mens vi måtte tage os af Himmelev-Veddelev boldklub. Et hold der i tidernes morgen har slået os en enkelt gang i en indendørs turnering. Udendørs havde vi aldrig mødt dem. Vi kom hurtigt foran 1-0. En stilling, der holdt til pausen. Kampen lå længe og vippede, specielt fordi de havde en giftig 10'er liggende oppe foran. Men Rosenhøjs forsvarer var klare i hovederne. Nathuen lå hjemme på værelset og markeringerne lå meget tæt. I starten af anden halvleg punkterede vi kampen med et flot langskudsmål. Senere scorede vi også til 3-0 og 4-0 som blev kampens resultat. Et resultat der betød, at vi var i semifinalen – sådan!

Derudover betød det til drengenes store tilfredshed, at vi kunne tage i svømmehallen. Havde vi tabt kampen skulle vi have spillet en placeringskamp senere samme dag, men nu havde vi fri og kunne sammen med det andet Rosenhøj hold tage i svømmehallen. To dejlige timer blev tilbragt med plask og Jacuzzi. Desværre blev der glemt alt for mange ting og sager i omklædningsrummet. Drengene havde lige glemt, at mor og far ikke var med på tur. Resten af dagen blev brugt på spisning, lidt iPad og en tidlig sengetid. Kl.21:00 blev der sagt godnat. Inden da havde de fået den obligatoriske godnathistorie. Kl. 21:30 sov 95 % af ungerne. De resterende forholdt sig i ro. Mandag morgen, finaledag for begge Rosenhøj hold. Desværre var stævnet tilrettelagt sådan, at vi ikke havde muligheden for at heppe på hinanden, da alle vores kampe blev spillet på samme tid, og desværre også langt fra hinanden.

1. Holdet skulle møde Allerød tidlig mandag morgen kl. 08.15 i semifinalen og vi fik den værst mulige optakt, da holdets topscorer havde glemt sine fodboldstøvler i svømmehallen, som selvfølgelig havde lukket så tidligt om morgenen.

Men lige ved siden af vores bane var Sportigan ved at åbne deres fodboldstand. Nye støvler blev indkøbt. Da han blev spurgt om der var mål i støvlerne svarede han tørt. Masser.

Spillere og trænere var meget spændte, men efter 6 minutter havde vi bragt os foran 2-0. De nye støvler var allerede "tjent" ind, og vi var i klar kontrol. Der blev slappet for meget af og Allerød reducerede til 2-1, de fik tro på det godt hjulpet op af deres fanatiske tilskuere, der mente at Rosenhøjs spillere brugte fysikken for meget – noget Allerød mente alle holdene i øvrigt gjorde. Vi endte med at vinde 3-1.

I finalen ventede vores venner fra FA2000, der havde slået Lyngby ud af turneringen efter straffespark i kvartfinalen og Køge i semifinalen. Finalen var tæt. FA2000 fik godt hjulpet af lidt medvind presset os langt tilbage i 1. Halvleg. I anden halvleg vendte kampen. Vi pressede på og havde flere nærgående forsøg specielt efter hjørne og andre dødboldsituationer. Vi ramte bl.a. undersiden af overliggeren men ind ville bolden ikke, så det hele måtte afgøres i en straffesparkskonkurrence. De andre kampe var færdigspillet og pokaloverrækkelse skulle foregå lige ved siden af hvor vi spillede finale. Der var fyldt med tilskuere bag ved målet og på siderne – sort af mennesker. Det var meget pres på drengene og især vores målmand. Og følg nu med, det var vanvittigt spændende. Vi skulle sparke først, og startede med at bringe os foran 1-0, FA scorede til 1-1, RB til 2-1, FA til 2-2, RB brændte, FA til 2-3, RB til 3-3, FA brændte, RB til 4-3, FA til 4-4. 4-4 efter 5 spark fra hvert hold. Nye spillere skulle sparke. RB til 5-4, FA til 5-5, RB brændte, FA brændte – puha. RB til 6-5, FA til 6-6, RB til 7-6, FA brændte og jubelen kunne endelig bryde ud. – hvilken forløsning – det var fantastisk. Og løbende imod det jublende første hold kom andet holdet løbende fra de andre baner ligeså jublende – glæden var ubeskrivelig.

Kl. 15:00 var det tid til pokaluddeling.

Vi vender tilbage næste år i A-rækken og B-rækken forhåbentlig med støtte fra støtteforeningen uden dem var denne tur ikke mulig. Vi takker mange gange. FORZA ROSENHØJ.

Endnu en beretning om Rosenhøj Boldklubs fantastiske talentarbejde. Rosenhøj vil sent blive glemt på Falster – det er lidt fedt at tænke på.

2. Holdet's pulje bestod af B 1938, Farum BK Øst, VSB og Allerød FK 3.

Den 1. kamp (Lørdag) var mod B 1938 fra Idestrup og det stod hurtig klart, at det ikke var dem der skulle står i vejen for os på vores vej mod pokalen. Med god opbakning fra 1. holdet på tilskuerrækkerne, blev kampen vundet 6-1. Næste kamp var mod Farum BK Øst, og endnu en gang viste vores drenge deres fighter vilje, og vandt kampen med 6-4.

Søndagens første kamp var mod VSB, som blev vundet med 4-0. Så var det tid til "pulje-finale" mod Allerød FK, kampen om 1 og 2 pladsen i vores pulje. Lad det være sagt med det samme, man vinder ikke kampe, hvis man kun kigger på fodbold i stedet for at spille fodbold. Efter en tæt 1.halvleg, hvor vi var foran med 1-0, tog vi en ordentlig "timeout" og lod Allerød score 2 gange. Efter kampen lovede vi hinanden, at det var første og sidste gang, at det skulle ske. Så kom den store finaledag, og i semifinalen stod Rishøj, som havde vundet pulje 1, foran Brøndby. Vi har tidligere på året mødt Rishøj i CL og vundet overbevisende over dem, så de var nok opsat på revanche. Kampen bølgede frem og tilbage, med flere gode chancer i begge ender og da kampen blev fløjtet af, havde hvert hold fået noteret en pind hver, på dommerens målkort. Kampen skulle derfor afgøres på straffespark, og der viste vores målmand endnu en gang sublimt overblik. Vi kunne række armene i vejret og juble over en finale plads, med en samlet sejr på 5-4.

I finalen skulle vi møde Brøndby, som vi havde mødt i en træningskamp for et par måneder siden og vundet over. Det skulle blive spændende, at se hvem af de 2 hold, som havde flest kræfter tilbage efter de mange kampe og lad det være sagt med det samme, at vores kampråb "Hvad kæmper vi for?. SEJR!" blev fulgt til punkt og prikke i finalen, for kæmpet blev der. Vi var foran 2-1 ved pausen og da 2. halvleg gik i gang fornemmede man hurtigt, at Brøndby ikke havde kræfterne til, at komme tilbage i kampen, så da vi scorede til 3-1 blev kampen endegyldig lukket og med en scoring i de sidste minutter, sikrede Rosenhøj sig en velfortjent finalesejr på 4-1.

Mvh.

Trænere/holdleder

Rosenhøjs pigeafdeling styrkes med et nyoprettet U17 pigehold
8. juni 2015, 14.57

17 af de tidligere pigespillere vil meget gerne starte et hold i årgangene 1999, 2000 og 2001 i Rosenhøj Boldklub. Klubben starter derfor et 11 mandshold op til efteråret 2015.

Du er også meget velkommen til at komme hvis du har lyst. Der er fundet en træner til holdet og der holdes infomøde onsdag den 10. juni kl. 18:30 i klubhuset på Sønderkærskolen.

Hvis du gerne vil vide mere og ikke kan komme denne dag, er du meget velkommen til kontakte mig på denne mail elller på mobil 30916014.

Hvis du ikke er født i ovenstående årgange og gerne vil med på holdet eller du kender nogen der gerne vil, så kontakte mig.

Venlig hilsen
Klaus Ellelund
Gruppeleder i pigeafdelingen
Rosenhøj Boldklub

Pigeraketten lander i Rosenhøj
13. maj 2015, 12.07

Mandag d. 18. maj kl. 17.00 lander DBU's Pigeraket, hvor DBU astronauten og de grønne aliens tager i
mod alle 5 - 11 årige piger med mod på at prøve sjove fodboldlege på planeterne i universet.

Pigerne skal, med hjælp fra de grønne aliens, en tur ud i rummet og besøge blandt andet Saturn, Merkur og de øvrige planeter i solsystemet.

Arrangementet er naturligvis gratis at deltage i og tilmelding er ikke nødvendig.

Rosenhøj Boldklubs mange pigetrænere vil i dagens anledning optræde som de søde grønne aliens, som i fællesskab med astronauten tager i mod kl. 17.00.

Rumrejsen varer til kl.19.30, hvor alle deltagere modtager et diplom, som bevis for at have gennemført Rosenhøjs Pigeraket 2015.

I Rosenhøj Boldklub elsker vi pigefodbold.
Piger i alle aldre strømmer til fodbold i Rosenhøj Boldklub og vi har plads til flere.
"Vi har et højt aktivitetsniveau og et super godt træningsmiljø for pigerne, som gør at pigerne elsker at komme til fodbold i Rosenhøj", fortæller pigeleder i Rosenhøj, Klaus Ellelund.

"Udover tilgang af mange pigespillere til klubben, så har vi gennem flere år haft succes med at uddanne de ældre pigespillere som trænere". "Så når de små piger kommer første gang, vil de ofte møde piger, der selv spiller fodbold i klubben", fortsætter han.

"At de store piger kommer her og leger fodbold med de små, tror jeg er en væsentlig årsag til vores store succes", slutter Klaus Ellelund.

Er du frivillig dommer?
2. marts 2015, 17.24

Rosenhøj har igennem flere sæsoner haft dommerhjælpen. I 2014 blev den udvidet til 5 medlemmer. Vi vil gerne have styrken større og give flere oplevelsen af, at det faktisk er ganske hyggeligt at dømme.

Ønsker du at være en del af dommerhjælpen så kontakt kasserer Steen Jørgensen og dit navn vil blive skrevet på listen.

Ønsker du at tage et dommerkursus vil klubben gerne være med til at finansiere dette. Er der interesse for det kan et kampleder eller dommerkursus blive afholdt hos os, men det kræver mindst 5 med interesse.

Man forpligter sig ikke til noget ved at stå på listen, og der vil heller ikke være de tilbagebetalingskrav fordi du får et dommerkursus, men vi håber da at du vil anvende det.

Klubbens U13 piger nummer 2, Regionsmesterskabe
2. marts 2015, 17.23

Klubbens U13 piger blev i weekenden nummer 2 ved indendørs Regionsmesterskabet. De endte med sammen pointantal som nummer 1.

Stort tillykke til pigerne Freja Hammer Mørch, Ida Jensen, Mathilde Ømark, Kille Nylander, Nanna Deichmann og Rachel Bille samt deres trænere Dannie Ømark, Emilie Bestue Gadby og Cajsa Ferslev Flugge

Klaus Ellelund.

U15 sejrede i Hvalsø
2. marts 2015, 17.22

U15 vandt i dag DBU Sjællands indendørsstævne på 7-mands mål. Det blev gjort på ganske overbevisende vis med 5 sejre i 5 kampe. På holdet var Sander Øverås, Magnus J Pedersen, Sophus Scavenius, Søren E Jørgensen og Simon Aahøj.

Holdet havde gennem de indledende runder kvalificeret sig både til A og C finalerne, men desværre magtede holdet ikke at stille op til det første A-finalestævne og så var der kun C-rækken tilbage. Derfor også vigtigt at man vinder når man skal.

Den første kamp mod Raklev blev vundet 5-0 og allerede efter 10 sekunder havde Simon tacklet bolden i mål fra deres målmand. Kampen blev vundet 5-0 og især Simon og Søren kom godt i gang.

Kamp 2 mod Endeslev-Vråby blev vundet 5-4. Vi kom planmæssigt foran 1-0, men så kom nogle sjuskede afslutninger, der gav E-V nogle kontraer og så var vi bagud 1-3. Med en koncentreret indsat og mere skarphed kom vi foran 4-3 2 minutter før tid. E-V udlignede og først i allersidste sekund fik vi scoret til 5-4. En flot sejr mod et godt hold. Alle spillere meldte sig ind i denne kamp med redninger, assist og scoringer ? flot holdindsats.

Kamp 3 mod Køge skulle bare overstås og vi prøvede forskellige tiltag omkring pres- og kontraspil. Det gav en sikker 9-0 sejr.

Vi var nu klar til semifinalen mod nr. 2 fra den anden pulje, Sengeløse. Ud fra spil var vi storfavoritter og igen levede vi op til det. Holdet tryllede og det blev en sikker 5-1 sejr. Det skal nu bemærkes at både Sophus og Magnus nu også havde fundet samme rytme som resten af holdet.

I finalen ventede så Store Heddinge der lidt overraskende havde vundet deres semifinale 6-0 over Endeslev-Vråby. Vi valgte at spille vores eget spil når vi havde bolden, men meget fokus på at stoppe deres kontraer ved højt pres på boldholderen. En taktik der lykkedes til fulde og en klar 3-1 sejr, hvor deres mål blev scoret i en overtalssituation.

Tillykke (store) drenge og tak for en dejlig dag. Tak til Bent og Steen for også at være med.

Steen, Træner for en dag.